Dissabte, 24 De Agost De 2019
Avda. Vall d'Àneu, 8, La Guingueta d'Àneu - 25597 Telèfon: 973626067 Fax: 973626711
ajuntament@guingueta.ddl.net

Novetats

16/03/2017

Programa d'activitats de març -juny


Foto

Activitats organitzades des del Parc Natural de l'Alt Pirineu per a la primavera del 2017

Ja està disponible el nou programa d'activitats del Parc pel període març juny de 2017! Tal i com ve sent habitual, trobareu, entre altres, les activitats dels guies-interpretadors del Parc, dels equipaments dinterpretació i/o educació ambiental de titularitat privada, de les associacions que realitzen tasques vinculades al Parc amb voluntariat i dels ens locals de l'àmbit territorial del Parc. També hi són presents un seguit dactivitats regulars disponibles durant el final de l'hivern i la primavera, i també activitats pròpies com la celebració del Dia Europeu dels Parcs (27 de maig) o la VI Fira de productes del Parc i de l'ovella aranesa (28 de maig).

Per exposar l'àmplia oferta, continuem amb la distribució de la informació en dues cares ben diferenciades (document adjunt):

- A l'apartat de textos, hi trobareu totes les activitatsclassificades per tipologies, amb la data o dates de realització. I en el text descriptor de cada activitat, informació detallada sobre si és gratuïta o de pagament, la dificultat i el sector del Parc on tindrà lloc i l'organitzador i el seu telèfon de contacte. Així, cadascú pot triar fàcilment allò que més li interessi.

- A la cara contrària, apareixen els equipaments i centres d'interpretació de l'àmbit del Parc. També hi trobareu descrites altres iniciatives d'interès, així com, les institucions i associacions i les instruccions de funcionament de l'agenda i les activitats.  

Així doncs, si voleu descobrir el Parc Natural de l'Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent, apunteu-vos a les activitats del Parc!


Informació addicional


Mapa Web