Dijous, 22 De Octubre De 2020
Avda. Vall d'Àneu, 8, La Guingueta d'Àneu - 25597 Telèfon: 973626067 Fax: 973626711
ajuntament@guingueta.ddl.net

Vila Closa d'Escaló

19/05/2013

Centre d'Interpretació del Patrimoni de les Viles Closes d'Escaló


#404#

Des de l'agost del 2012, Escaló s'ha convertit en l'escenari del Centre d'Interpretació del Patrimoni de Les Viles Closes.


El dissabte 18 d'agost, l'Ajuntament de la Guingueta d'Àneu va inaugurar oficialment el nou Centre d'Interpretació del Patrimoni de les Viles Closes, a Escaló.

L'edifici consta de dues plantes. La planta inferior és una agrobotiga on es poden adquirir productes de la terra i també funciona com a local social del mateix poble. Lo Rebost d'Escaló es va inaugurar el passat 10 d'agost.

La planta superior és pròpiament el Centre d'Interpretació. L'empresa PYRENEA ha treballat activament amb el contingut realitzant un punt d'informació tàctil i interactiu, editant un opuscle autoguiat i fent el documental "Centre d'Interpretació del Patrimoni de les Viles Closes - Viatge Guiat al Conjunt Medieval".

L'objectiu de tot el contingut és estimular als visitants a conèixer de primera mà tot el conjunt: la Torre Romànica, el monestir benedictí de Sant Pere del Burgal i la Vila Closa d'Escaló.

Cliqueu aquí pel recull de fotografies.
Mapa Web